Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 69-70

hakmarrje70

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e festës së tij, por Sinani nuk është në dijeni për këtë. Pas feste, Pelini vendos që të bëjë një bisedë serioze me Sinanin. Ndërkohë, edhe pse Hakani e ka zbuluar, ai pret që Simaji t’i thotë për pozicionin e ri të punës.Sinani takohet sërish me vajzën që kishte njohur më parë, por disa çaste më vonë, ajo pëson një aksident të rëndë. Ndonëse Hakani është në dijeni për punën e re të Simajit, ai pret që ajo t’ia thotë vetë këtë. Ndërkohë, Bylenti takohet me Barëshin për të diskutuar për vendin e ri të punës.

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë