Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 71-72-73

hakmarrje 73

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do t’ia shesë Pelini aksionet Sinanit? Barëshi sheh Pelinin teksa ikën me motor me Sinanin, por si do të ndihet?Havaja kalon një krizë. Bashaku fillon të dyshojë që Bylenti po tregon një kujdes të veçantë ndaj saj. Barëshi arrin të blejë restorantin.Çfarë do të bëjë Nexhipi kur rrëmbyesit e Nazëmit t’i kërkojnë para? Hakani i kërkon Simajit të divorcohen. A do të arrijë Sinani ta gjejë Nazëmin? Hakani pranon të punojë me Barëshin.

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë