Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 74-75

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, por për këtë duhet edhe firma e Hakanit. Pelini vendos që ta njohë Barëshin me prindërit e saj, por darka nuk shkon sipas planit. Ndërkohë, Sinani vendos që të takohet me motrën e Barëshit.Pelini shkon të takojë Barëshin dhe i thotë që do të krijojë një lidhje me të. Bashaku dhe Bylenti kanë pikëpamje të ndryshme për fëmijët, ndërkohë që Hakani vendos të marrë vendimin ekstrem që të largohet nga shtëpia.

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë