Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 76-77-78

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë për aksionet e restorantit. Bashaku do që ta bëjë Bylentin të kuptojë se si është të kesh fëmijë, ndërkohë që Sinani kërkon ta bindë Hakanin të mos ndahet nga Simaji.Sinani kërcënohet nga fajdexhinjtë dhe zbulon se pas tyre fshihet Barëshi. Simaji është e vendosur ta braktisë Hakanin. Restoranti gjobitet nga inspektorët, por a ka vërtet dorë Barëshi edhe për këtë problem? Kush do të futet në telashe?Sinani arrestohet dhe fotot e tij dalin në internet. Cila do të jetë dëshmia e Bylentit? Ç’pret Barëshi prej tij? Po nga dëshmia e Pelinit? A do t’i kërkojë Barëshi Pelinit të dëshmojë kundër Sinanit për tentativën për vrasje?

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë