Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 79-80

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për të kaluarën e tyre dhe ndihen të dy të lënduar. Pelini do te japë dëshminë nga e cila varet fati i Sinanit. Ç’do të vendosë Pelini në lidhje me dëshminë? A do të abortojë Simaji?Barëshi planifikon t’i propozoje Pelinit për martese. Hakani është ende duke reflektuar për kthimin e tij në shtëpi. Cili do të jetë vendimi i Pelinit për martesën me Barëshin?

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë