Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 81-82

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të veprojë. Shefi i ri i restorantit lajmëron Barëshin se Sinani është kthyer. Mes Sinanit dhe shefit te ri fillojnë kontradiktat. Kë prej të dyve do të mbajë Pelini në punë?Sinani më në fund i thotë Pelinit se vazhdon ta dojë. Cili do të jetë vendimi i saj ndaj Barëshit? Me idenë sa ka përdorur të motrën për të marrë hak ndaj tij, Barëshi do të bindë edhe Pelinin për të njëjtën gjë. Pas shumë aventurave dhe ulje-ngritjeve, Pelini dhe Sinani do të marrin vendimin që do t’u ndryshojë jetën.

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë