Çagataji i ngre pritë Iskenderit dhe Myzhdesë. Xhihangiri përballet me ...më shumë

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia ...më shumë

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e ...më shumë

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi ...më shumë

Xhemali i kërkon Hymeirës të shkruajë një deklaratë me shkrim ...më shumë

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, ...më shumë

Në një rikthim në ngjarjet e tre viteve më parë, ...më shumë

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. ...më shumë

Pas vendimit të Xhihangirit për të vepruar i vetëm, prindërit ...më shumë

Xhihangiri i kërkon shpjegime Gylajit për vdekjen e Iremit. Bahari ...më shumë

Humeira që tashmë e di që Xhihangiri është biri i ...më shumë

Çagataji shkon të marrë çelësin e fundit te Nadiri, arkivisti ...më shumë

Xhihangiri i shpjegon Kanit që u detyrua ta dorëzojë Vekilharxhin ...më shumë

Çagataji këmbëngul të takohet me atin, por Xhengizi nuk pranon. ...më shumë

Ilhani u thotë djemve se nuk mund të bëjë më ...më shumë

Myzhde ndërhyn në kohë dhe e shpëton të atin nga ...më shumë

Iskenderi shkon në shtëpinë e Kanit dhe të Humeiras duke ...më shumë

Rrjeti i trafikantëve i kryesuar nga Sheneri, është një nga ...më shumë

Xhihangiri dhe Kani arrestohen. Krerët e Halkas i kërkojnë Ilhanit ...më shumë

Xhihangiri dhe Kani planifikojnë vjedhjen e parave të Iskenderit. A ...më shumë