Halka - Episodet 46-47-48

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi shefi i operacionit kundër Halkas vendos të kërkojë përforcime në luftën kundër organizatës kriminale. Xhihangiri do ta dëbojë Nurtenin nga shtëpia kur kupton që edhe ajo e ka gënjyer. Altemuri detyron Çagatajin dhe Vekilharxhin të vrasin Farukun dhe bashkë me trupin groposen edhe armët me gjurmët e tyre të gishtave.
Xhihangiri pyet Iskenderin për vrasjen e të atit dhe për foshnjen e rrëmbyer, por Ilhani vjen në kohë dhe i shpjegon gjithçka Xhihangirit. Bahari dhe Xhemali vihen në kërkim të komisarit Faruk. Bahari i tregon Kanit se dyshon për ekzistencën e një agjenti tjetër të infiltruar në Halka përveç Kanit. Altemuri vendos të organizojë një lojë për të zbuluar se kush është i infiltruari i policisë brenda Halkës. Alltani mbetet i vrarë.
Inspektor Xhemali merr mesazh paralajmërues nga Humeira dhe vendos të anulojë operacionin policor në kohë. Falë tij Kani shpëton dhe nuk zbulohet si agjent i fshehtë. Vekilharxhi dhe Çagataji mësojnë në Altermuri është babai i Terziut. Xhihangiri dhe Kani nisen të dy të shpëtojnë Humeirën. Xhihangiri i pohon Çagatajit që ai është i vëllai.

Të gjithë episodet e "Halka"

Çagataji i ngre pritë Iskenderit dhe Myzhdesë. Xhihangiri përballet me ...më shumë

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia ...më shumë

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e ...më shumë

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi ...më shumë

Xhemali i kërkon Hymeirës të shkruajë një deklaratë me shkrim ...më shumë

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, ...më shumë

Në një rikthim në ngjarjet e tre viteve më parë, ...më shumë

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. ...më shumë