Halka - Episodet 52-53-54

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia zbulon që arma e gjetur në varrin e komisar Farukut mban gjurmët e gishtave të Xhihangirit. Inspektor Xhemali i jep Kanit 24 orë kohë që të provojë të kundërtën. Altemuri shpall para anëtarëve të Halkas që Xhihangiri është djali biologjik i Xhengizit. I frikësuar nga ambicia e Çagatajit dhe nga urrejtja e të birit, Altemuri vendos të ngarkojë Xhihangirin të ekzekutojë Terziun.
Vrasja e Iskenderit ishte thjesht një lojë e organizuar për të mashtruar Ruhiun dhe Altemurin. Xhihangiri ndihmon Iskenderin dhe Myzhden të arratisen jashtë shtetit. Kani vendos të kërkojë ndihmën e Vekilharxhit për të hyrë në dhomën e sekreteve të Halkas. A do të pranojë ai? Terziu përpiqet të vrasë Altemurin. Shëndeti i inspektor Xhemalit përkeqësohet akoma më shumë.
Gjatë një aksioni të policisë Bahari vret Ruhiun. Myzhde dhe Iskenderi planifikojnë arratisjen, por Çagataji e nuhat që Iskenderi mund të jetë gjallë dhe bën çmos ta kapë që ta përdorë si provë kunder Xhihangirit përpara Altemurit. Iskenderi i dorëzon Humeirës një porosi që ia kishte lënë dikur amanet Ereni. Vekilharxhi i shpjegon Kanit që kasaforta e sekreteve te Halkës hapet vetëm me shenjat e gishtërinjve të Altemurit. Xhihangiri do të mësojë të vërtetën për Kanin.

Të gjithë episodet e "Halka"

Çagataji i ngre pritë Iskenderit dhe Myzhdesë. Xhihangiri përballet me ...më shumë

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia ...më shumë

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e ...më shumë

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi ...më shumë

Xhemali i kërkon Hymeirës të shkruajë një deklaratë me shkrim ...më shumë

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, ...më shumë

Në një rikthim në ngjarjet e tre viteve më parë, ...më shumë

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. ...më shumë