Halka - Episodi 37-38-39

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, në këmbim të jetës së nënës së tij. Humeira merr situatën në dorë dhe vazhdon të këshillojë dhe mbrojë Kanin. Urdhri i saj është të shtien në dorë Vekilharxhin i cili është marrë peng nga Çagataji. Çagataji përgatitet të marrë fronin e babait. Xhemali vazhdon përpjekjen për të zbuluar sa më shumë, por kur trupi i pajetë i Xhengizit nuk gjendet, krijohen pikëpyetje të tjera.

Çagataji vazhdon të mendojë se mund të zërë vendin e të atit, por Vekilharxhi e paralajmëron se posti nuk është i trashëgueshëm. Të gjithë anëtarët e “Halkës” marrin nga një zarf ku kërkohet të paguhet një shumë e majme për të marrë postin. Çagataji vihet në lëvizje duke kërcënuar anëtarët, por Xhengizi dhe Kani tregohen më të shkathët se ai dhe rrëmbejnë Xhengizin me ndihmën e Myzhdes. Vekilharxhi arrin të komunikojë me drejtuesin e Halkës nëpërmjet Kanit, por i kërkon ta njohë nëse do që të zbatojë urdhrat e tij.

Myzhde dhe Xhihangiri vendosin të argëtohen pak në mes të kësaj rrëmuje. Hymeira mban premtimin dhe përballet me Vekilharxhin. Çagatani deshifron kodin në fjalorin e babait të tij. Do ta gjejë dot thesarin? Xhemali arrin të zbulojë se Humeira është drejtuese e Halkës.

Të gjithë episodet e "Halka"

Çagataji i ngre pritë Iskenderit dhe Myzhdesë. Xhihangiri përballet me ...më shumë

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia ...më shumë

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e ...më shumë

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi ...më shumë

Xhemali i kërkon Hymeirës të shkruajë një deklaratë me shkrim ...më shumë

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, ...më shumë

Në një rikthim në ngjarjet e tre viteve më parë, ...më shumë

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. ...më shumë