Fatoshi i propozon për martesë Tarëkut. Engini dhe Manami janë ...më shumë

Hakani shkon në shtëpinë e Feritit dhe kërcënon të vrasë ...më shumë

Bulluti largohet nga shtëpia. Engini fillon të afrohet me Manamin. ...më shumë

Çfarë ndodhi me gjyqin e ndarjes? A ndahet Nazllë nga ...më shumë

Çfarë ndodh në takimin e revistës? Kush vjen të takojë ...më shumë

Çfarë kërkon Nazllëja dhe Fatoshi në shtëpinë e Myzaferit? Feriti ...më shumë

Feriti organizon një darkë romantike dhe i propozon Nazllësë për ...më shumë

Hakani kërcënon Nazllënë duke i kërkuar asaj të divorcohet nga ...më shumë

Fatoshi vazhdon të jetë xheloze për Tarëkun dhe Manamin. Asumani ...më shumë

Hakani mundohet t’i mbushë mendjen Pelinit që të bëhet pjesë ...më shumë

Fatoshi është xheloze për Tarëkun dhe s’e lë një minutë ...më shumë

Feriti dhe Nazllë ndihen shumë mirë në krahët e njëri-tjetrit, ...më shumë

Hakani kupton se të gjithë rrëfimin e tij për vrasjen ...më shumë

Asumani shkon te Muzaferi për të punuar si kameriere, por ...më shumë

Pelini vendos të punojë në kompaninë e Feritit. A do ...më shumë

Cila është përgjigjja e Fatosh pas propozimit që i bëri ...më shumë

Në shtëpinë e Fatoshit dhe Asumanit vijnë disa persona nga ...më shumë

Tarëku i shpreh dashurinë Fatoshit. Pelini takohet me Feritin dhe ...më shumë

Në festën e ditëlindjes vijnë të gjithë, gjithashtu edhe Pelini? ...më shumë

Në festën e ditëlindjes vijnë të gjithë, gjithashtu edhe Pelini? ...më shumë