Hëna e plotë - EPISODI 77

hena77

Çfarë ndodh në takimin e revistës? Kush vjen të takojë Nazllënë? Nazllëja i tregon për borxhin dhe Feriti shqetësohet shumë. Hakani takon Lemanin. Ç’do të bisedojnë ata bashkë? Nazllëja sheh Pelinin me Hakanin dhe i bën foto. Feriti beson se Pelini bashkëpunon për Hakanin.

Të gjithë episodet e "Hëna e plotë"

Fatoshi i propozon për martesë Tarëkut. Engini dhe Manami janë ...më shumë

Hakani shkon në shtëpinë e Feritit dhe kërcënon të vrasë ...më shumë

Bulluti largohet nga shtëpia. Engini fillon të afrohet me Manamin. ...më shumë

Çfarë ndodhi me gjyqin e ndarjes? A ndahet Nazllë nga ...më shumë

Çfarë ndodh në takimin e revistës? Kush vjen të takojë ...më shumë

Çfarë kërkon Nazllëja dhe Fatoshi në shtëpinë e Myzaferit? Feriti ...më shumë

Feriti organizon një darkë romantike dhe i propozon Nazllësë për ...më shumë

Hakani kërcënon Nazllënë duke i kërkuar asaj të divorcohet nga ...më shumë