Hëna e plotë - EPISODI 78

hena78

Çfarë ndodhi me gjyqin e ndarjes? A ndahet Nazllë nga Feriti? Hakani vazhdon të shpresojë që do të marrë kujdestarinë e Bullutit. Hakani me Demetin takojnë Denizin dhe i kërkojnë që këtë herë të mbajë anën e tyre. Ç’përgjigje do t’i japë ai?

Të gjithë episodet e "Hëna e plotë"

Fatoshi i propozon për martesë Tarëkut. Engini dhe Manami janë ...më shumë

Hakani shkon në shtëpinë e Feritit dhe kërcënon të vrasë ...më shumë

Bulluti largohet nga shtëpia. Engini fillon të afrohet me Manamin. ...më shumë

Çfarë ndodhi me gjyqin e ndarjes? A ndahet Nazllë nga ...më shumë

Çfarë ndodh në takimin e revistës? Kush vjen të takojë ...më shumë

Çfarë kërkon Nazllëja dhe Fatoshi në shtëpinë e Myzaferit? Feriti ...më shumë

Feriti organizon një darkë romantike dhe i propozon Nazllësë për ...më shumë

Hakani kërcënon Nazllënë duke i kërkuar asaj të divorcohet nga ...më shumë