Si do t’i quajë Narina binjakët e saj? Denizi do ...më shumë

Të gjithë do të festojnë në dasmën e Denizit dhe ...më shumë

Irmaku njihet me djaloshin që Sermeti do ta paguajë për ...më shumë

Denizi i tregon Sermetit të vërtetën rreth njohjes së saj ...më shumë

Sermeti ka një plan se si të shërojë Irmakun dhe ...më shumë

Denizi i tregon Irmakut se të gjithë e dinë që ...më shumë

Sermeti dhe Firati do të vendosin të bëhen ortakë me ...më shumë

Shadija merr një ofertë të papritur pune. Sermeti dhe Firati ...më shumë

Denizi i tregon Narinës të gjithë historinë e saj me ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Denizi propozimit për martesë që mori ...më shumë

Klientja e parë e Denizit dhe Narinës do të jetë ...më shumë

Irmaku e tronditur nga ngjarjet, do të refuzojë të shkojë ...më shumë

Denizi dhe Sermeti vendosin të pajtojnë Firatin dhe Narinën. Kjo ...më shumë

Irmaku i tregon Firatit se si mbeti shtatzënë dhe se ...më shumë

Firati i lutet Irmakut që të mos e abortojë fëmijën. ...më shumë

Firati do t’i tregojë Narinës për gjendjen shëndetësore të Irmakut ...më shumë

Aliu organizon një festë me babagjysha në shtëpinë e Sermetit ...më shumë

Shadija pi ilaçe për të vrarë veten. Umuhani do të ...më shumë

Narina e vogël kujton se si shkoi pas diplomimit të ...më shumë

Narina i kërkon Firatit të largohet nga shtëpia, por a ...më shumë