Hija e së shkuarës - Episodi 95

Irmaku njihet me djaloshin që Sermeti do ta paguajë për t’u bërë i dashuri i saj i
ardhshëm. Sermeti dhe Firati do t’i kërkojnë Narinës dorën e Denizit. Narina do t’u tregojë Firatit dhe Shadijes gjininë e foshnjës, çfarë po pret ajo, vajzë apo djalë?

Të gjithë episodet e "Hija e së shkuarës"

Si do t’i quajë Narina binjakët e saj? Denizi do ...më shumë

Të gjithë do të festojnë në dasmën e Denizit dhe ...më shumë

Irmaku njihet me djaloshin që Sermeti do ta paguajë për ...më shumë

Denizi i tregon Sermetit të vërtetën rreth njohjes së saj ...më shumë

Sermeti ka një plan se si të shërojë Irmakun dhe ...më shumë

Denizi i tregon Irmakut se të gjithë e dinë që ...më shumë

Sermeti dhe Firati do të vendosin të bëhen ortakë me ...më shumë

Shadija merr një ofertë të papritur pune. Sermeti dhe Firati ...më shumë