Hija e së shkuarës - Episodi 96

Të gjithë do të festojnë në dasmën e Denizit dhe Sermetit. Ç’surprizë ka menduar Sermeti t’i bëjë asaj?
Irmaku dhe Xhenku do të nisin bashkëjetesën e tyre. A është shëruar plotësisht Irmaku?

Të gjithë episodet e "Hija e së shkuarës"

Si do t’i quajë Narina binjakët e saj? Denizi do ...më shumë

Të gjithë do të festojnë në dasmën e Denizit dhe ...më shumë

Irmaku njihet me djaloshin që Sermeti do ta paguajë për ...më shumë

Denizi i tregon Sermetit të vërtetën rreth njohjes së saj ...më shumë

Sermeti ka një plan se si të shërojë Irmakun dhe ...më shumë

Denizi i tregon Irmakut se të gjithë e dinë që ...më shumë

Sermeti dhe Firati do të vendosin të bëhen ortakë me ...më shumë

Shadija merr një ofertë të papritur pune. Sermeti dhe Firati ...më shumë