Hija e së shkuarës - Episodi 97

Si do t’i quajë Narina binjakët e saj? Denizi do t’i tregojë Sermetit se është shtatzënë dhe do ta bëjë atë të fluturojë nga gëzimi. Ata do të ftojnë Narinën dhe Firatin për t’u treguar këtë lajm, por një sulm i papritur me armë do t’u prishë lumturinë të gjithëve.

Të gjithë episodet e "Hija e së shkuarës"

Si do t’i quajë Narina binjakët e saj? Denizi do ...më shumë

Të gjithë do të festojnë në dasmën e Denizit dhe ...më shumë

Irmaku njihet me djaloshin që Sermeti do ta paguajë për ...më shumë

Denizi i tregon Sermetit të vërtetën rreth njohjes së saj ...më shumë

Sermeti ka një plan se si të shërojë Irmakun dhe ...më shumë

Denizi i tregon Irmakut se të gjithë e dinë që ...më shumë

Sermeti dhe Firati do të vendosin të bëhen ortakë me ...më shumë

Shadija merr një ofertë të papritur pune. Sermeti dhe Firati ...më shumë