Ferda dëgjon planin e Ademit me Timurin, madje do t’i ...më shumë

Furkani i tregon Gokçesë fytyrën e vërtetë të babait të ...më shumë

Timuri përpiqet të godasë Jaseminin, por ai ndalohet nga Ademi. ...më shumë

Nevini bisedon me Timurin nga xhelozia për Ademin me Jaseminin ...më shumë

Jasemini rezervon biletat e avionit për të dhe vëllanë e ...më shumë

Nevini e përjeton keq takimin e fshehtë të Ademit me ...më shumë

Jasemini i thotë Ademit se heq dorë nga plani i ...më shumë

Ferda kërcënon Nevinin se do t’i tregojë të vërtetën Ademit. ...më shumë

Kunduziu dhe Jasemini takohen fshehurazi Timurit. Me çfarë do ta ...më shumë

Jasemini dhe Timuri shkojnë për të takuar ortakun e ri. ...më shumë

Ademi dhe Rasimi dyshojnë për aksidentin e Abdullahut dhe kështu ...më shumë

Ozgyri kërkon të zërë vendin e Timurit. Çfarë do të ...më shumë

Gjatë kësaj situate të vështirë, Nevini shqetësohet për harmoninë e ...më shumë

Pas denoncimit nga gruaja e Ahmetit, Timuri përfundon në komisariat ...më shumë

Fjalimi i Jaseminit nuk pritet aspak mirë nga Timuri. Gjatë ...më shumë

Berna sistemon Jaseminin dhe Ademin në një suitë hoteli. Cili ...më shumë

Furkani mëson nga Gokçe për rrëmbimin e Jaseminit. Nesibeja dyshon ...më shumë

Gokçe dhe Berna përpiqen me çdo kusht të shqetësojnë Jaseminin. ...më shumë

Jasemini i rrëfen Ademit marrëdhënien e saj me Timurin. Si ...më shumë

Nevini shqetësohet shumë nga biseda me tezen e saj. Nga ...më shumë