Jetë e re - Episodi 28

Nevini e përjeton keq takimin e fshehtë të Ademit me Jaseminin. Çfarë përgjigje do t’i japë Ademi gruas së tij? Jasemini zbulon dokumentet e divorcit me Timurin. Cili do të jetë justifikimi i Timurit për divorcin e tyre? Jasemini kërkon ndihmë nga Ademi për t’u arratisur nga vendi. Nevini zbulon divorcin e Jaseminit me Timurin.

Të gjithë episodet e "Jetë e re"

Ferda dëgjon planin e Ademit me Timurin, madje do t’i ...më shumë

Furkani i tregon Gokçesë fytyrën e vërtetë të babait të ...më shumë

Timuri përpiqet të godasë Jaseminin, por ai ndalohet nga Ademi. ...më shumë

Nevini bisedon me Timurin nga xhelozia për Ademin me Jaseminin ...më shumë

Jasemini rezervon biletat e avionit për të dhe vëllanë e ...më shumë

Nevini e përjeton keq takimin e fshehtë të Ademit me ...më shumë

Jasemini i thotë Ademit se heq dorë nga plani i ...më shumë

Ferda kërcënon Nevinin se do t’i tregojë të vërtetën Ademit. ...më shumë