Jetë e re - Episodi 29

Jasemini rezervon biletat e avionit për të dhe vëllanë e saj. Timuri thërret në zyrën e tij Ademin dhe Jaseminin. Çfarë do të bisedohet mes tyre? Çfarë do të bëjë Gokçe për t’u hakmarrë ndaj të atit për çështjen e pasurisë? Ezhderi kërcënon Jaseminin gjatë darkës së punës. Si do të shkojë mbledhja për dërgesën e madhe?

Të gjithë episodet e "Jetë e re"

Ferda dëgjon planin e Ademit me Timurin, madje do t’i ...më shumë

Furkani i tregon Gokçesë fytyrën e vërtetë të babait të ...më shumë

Timuri përpiqet të godasë Jaseminin, por ai ndalohet nga Ademi. ...më shumë

Nevini bisedon me Timurin nga xhelozia për Ademin me Jaseminin ...më shumë

Jasemini rezervon biletat e avionit për të dhe vëllanë e ...më shumë

Nevini e përjeton keq takimin e fshehtë të Ademit me ...më shumë

Jasemini i thotë Ademit se heq dorë nga plani i ...më shumë

Ferda kërcënon Nevinin se do t’i tregojë të vërtetën Ademit. ...më shumë