Jetë e re - Episodi 33

Ferda dëgjon planin e Ademit me Timurin, madje do t’i rrëfejë Ezhderit që Exheja është vajza e saj. Ezhderi shkon në hotel për të vrarë Ademin, por a do t’ia arrijë qëllimit? Jasemini vendos të mos largohet, por të qëndrojë për hir të dashurisë ndaj Ademit.

Të gjithë episodet e "Jetë e re"

Ferda dëgjon planin e Ademit me Timurin, madje do t’i ...më shumë

Furkani i tregon Gokçesë fytyrën e vërtetë të babait të ...më shumë

Timuri përpiqet të godasë Jaseminin, por ai ndalohet nga Ademi. ...më shumë

Nevini bisedon me Timurin nga xhelozia për Ademin me Jaseminin ...më shumë

Jasemini rezervon biletat e avionit për të dhe vëllanë e ...më shumë

Nevini e përjeton keq takimin e fshehtë të Ademit me ...më shumë

Jasemini i thotë Ademit se heq dorë nga plani i ...më shumë

Ferda kërcënon Nevinin se do t’i tregojë të vërtetën Ademit. ...më shumë