Jetë - EPISODI 5

Ç’do t’i ndodhë Hajatit kur të përpiqet të ndihmojë Didemin? Nga një vajzë e thjeshtë, Hajat do të shndërrohet në një zonjushë magjepsëse që do t’i lërë të gjithë gojëhapur. Cili është hapi i radhës që do të hedhë Didemi për të joshur sërish Muratin?

Të gjithë episodet e "Jetë"

Hajat, një vajzë e re që do të bëjë çmos ...më shumë

Ç’do të ndodhë mes Muratit dhe Hajatit kur rastësisht do ...më shumë

Cila është surpriza që e pret Hajatin kur fillon punë? ...më shumë

Shkëndijat e para të dashurisë do të lindin mes Hajatit ...më shumë

Ç’do t’i ndodhë Hajatit kur të përpiqet të ndihmojë Didemin? ...më shumë

A do të bëhet xheloz Murati kur të shoh Dorukun ...më shumë

E dëshpëruar pasi ka dhënë dorëheqjen nga puna, Hajati s’arrin ...më shumë

Shkëndijat e dashurisë mes Hajatit dhe Muratit ndihen në ajër, ...më shumë