Jetë - EPISODI 6

A do të bëhet xheloz Murati kur të shoh Dorukun dhe Hajatin që qeshin krah njëri-tjetrit? A do ta pushojnë nga puna kur të marrin vesh se kush është ajo në të vërtetë? Derja do të vazhdojë të nxitë të birin që të marrë frerët e kompanisë në dorë.

Të gjithë episodet e "Jetë"

Hajat, një vajzë e re që do të bëjë çmos ...më shumë

Ç’do të ndodhë mes Muratit dhe Hajatit kur rastësisht do ...më shumë

Cila është surpriza që e pret Hajatin kur fillon punë? ...më shumë

Shkëndijat e para të dashurisë do të lindin mes Hajatit ...më shumë

Ç’do t’i ndodhë Hajatit kur të përpiqet të ndihmojë Didemin? ...më shumë

A do të bëhet xheloz Murati kur të shoh Dorukun ...më shumë

E dëshpëruar pasi ka dhënë dorëheqjen nga puna, Hajati s’arrin ...më shumë

Shkëndijat e dashurisë mes Hajatit dhe Muratit ndihen në ajër, ...më shumë