Sedati do ta nxjerrë bashkëshorten e tij nga spitali, sepse ...më shumë

Çfarë po ndodh midis Sonerit dhe Ajlinit, ndërkohë që gjendja ...më shumë

Karolina do t’i tregojë të gjithëve të vërtetën e shtrimit ...më shumë

Xhengizi do të marrë vesh të vërtetën rreth Ahmetit, i ...më shumë

Znj. Hasefe është shumë e shqetësuar për gjendjen e Xhemiles ...më shumë

Pasi mëson të vërtetën, Murati do të kërkojë t’i japë ...më shumë

Mesudja do të vazhdojë t’u bëjë shantazh Sonerit dhe Ajlinit, ...më shumë

Jeta e Aliut do të jetë në rrezik dhe vetëm ...më shumë

Karolina do të telefonojë sërish Aliun dhe do t’i kërkojë ...më shumë

Aliu do të vazhdojë ta mbajë mbyllur Xhemilen. Kush do ...më shumë

Aliu do të shkojë të takojë Xhemilen dhe t’i kërkojë ...më shumë

Karolina do të niset për të paguar garancinë e Aliut, ...më shumë

Ajlini, e shkatërruar nga fejesa e Sonerit, do të tentojë ...më shumë

Xhemile do të fillojë të mos ndihet mirë. Si do ...më shumë

Tajfuni do të spiunojë vendin ku fshihet Ahmeti. Kush do ...më shumë

Aliu, i penduar për atë që bëri, do të shkojë ...më shumë

Gjendja e Xhemiles do të përkeqësohet më tepër. Do t’u ...më shumë

Aliu do të shkojë në shtëpinë e Xhemiles dhe do ...më shumë

Murati është i tensionuar sepse sëmundja nuk e lejon të ...më shumë

Xhemilja dhe Karolina i shpëtojnë aksidentit. Ahmeti dhe Hakani mësojnë ...më shumë