Koha Kalon - Episodi 294

Për çfarë mundohet ta bindë Xhemilja Berinin në lidhje me Hakanin?
Denizës mezi ç’e pret vëllanë e vogël dhe bën gjithçka për ta treguar këtë. Ç’do të ndodhë kur Xhemilja të përballet me Turullin?

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Mesudja e pret Ibon kur del nga burgu, por do ...më shumë

Mete dhe Ajça jetojnë sërish dashurinë e tyre, ndërsa Berini ...më shumë

Do të mbrohet dot i vetëm Mete kundër njerëzve të ...më shumë

Për çfarë mundohet ta bindë Xhemilja Berinin në lidhje me ...më shumë

Më në fund Arifi kthehet në shtëpi te Xhemilja, falë ...më shumë

Rizai pranon të japë gjak për Baharin, por ç’do të ...më shumë

Betyli shkon në familjen e Xhemiles për t’u kërkuar falje, ...më shumë

Do ta gjejë dot Mete guximin ta vrasë Turullin? Ç’po ...më shumë