Koha Kalon - Episodi 63

Peshkatari shkon të takojë Xhemilen dhe kjo gjë e tërbon Aliun i cili sulmon
peshkatarin nga inati dhe xhelozia. Edhe pas martesës, mësuese Inxhi nuk e largon dot nga mendja Meten. Peshkatari i propozon për martesë Xhemiles. Aliu inauguron anijen e tij të re me bashkëpronare Karolinën. Ajlini dhe Murati dalin të kalojë një mbrëmje të këndshme, por argëtimi i tyre prishet kur atje shkon Soneri me Mesuden.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Sedati do ta nxjerrë bashkëshorten e tij nga spitali, sepse ...më shumë

Çfarë po ndodh midis Sonerit dhe Ajlinit, ndërkohë që gjendja ...më shumë

Karolina do t’i tregojë të gjithëve të vërtetën e shtrimit ...më shumë

Xhengizi do të marrë vesh të vërtetën rreth Ahmetit, i ...më shumë

Znj. Hasefe është shumë e shqetësuar për gjendjen e Xhemiles ...më shumë

Pasi mëson të vërtetën, Murati do të kërkojë t’i japë ...më shumë

Mesudja do të vazhdojë t’u bëjë shantazh Sonerit dhe Ajlinit, ...më shumë

Jeta e Aliut do të jetë në rrezik dhe vetëm ...më shumë