Koha Kalon - Episodi 64

Aliu shkon natën te Xhemilja i dehur dhe i tregon sa para ka fituar. Mete i kërkon
Karolinës të marrë Aliun e dehur de të shtrirë përpara shtëpisë dhe kjo gjë e
nervozon Karolinën. Xhemilja u tregon fëmijëve për propozimin për martesë dhe ata e mbështesin nënën e tyre. Mesude futet në zyrën e Sonerit dhe lexon marrëveshjen e Ajlinit. Hakani vazhdon të qëndrojë i mbyllur dhe babai i tij dëshiron ta dërgojë jashtë vendit larg Berinit de telasheve të tjera.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Sedati do ta nxjerrë bashkëshorten e tij nga spitali, sepse ...më shumë

Çfarë po ndodh midis Sonerit dhe Ajlinit, ndërkohë që gjendja ...më shumë

Karolina do t’i tregojë të gjithëve të vërtetën e shtrimit ...më shumë

Xhengizi do të marrë vesh të vërtetën rreth Ahmetit, i ...më shumë

Znj. Hasefe është shumë e shqetësuar për gjendjen e Xhemiles ...më shumë

Pasi mëson të vërtetën, Murati do të kërkojë t’i japë ...më shumë

Mesudja do të vazhdojë t’u bëjë shantazh Sonerit dhe Ajlinit, ...më shumë

Jeta e Aliut do të jetë në rrezik dhe vetëm ...më shumë