Koha Kalon - Episodi 65

Ahmeti shkon në shtëpinë e Resulit në kërkim të Hakanit dhe mëson se ai nuk është vrasësi i nënës së tij. Mete duket se po rimerr veten dhe ka gjetur kuptimin te muzika për të rifilluar jetën e tij. Aliu mëson të vërtetën mbi jetën e peshkatarit dhe i tregon Xhemiles gjithë të vërtetën ditën kur peshkatari shkon të takojë fëmijët e saj.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Osmani do të shqetësohet për të atin dhe do të ...më shumë

Aliu shkon të shohë djalin e tij Mustafain në shtëpinë ...më shumë

Berini do t’i kërkojë Hakanit që të pranojë propozimin e ...më shumë

Hakani do të vazhdojë ta ketë të pamundur të gjejë ...më shumë

Martesa e Ajlinit me Muratin është kthyer në një dramë ...më shumë

Selma nuk do të pranojë të kalojë në krye të ...më shumë

Kanë kaluar dy vjet nga ngjarjet e mëdha që ndodhën ...më shumë

Soneri do të largohet nga shtëpia për t’ia shuar të ...më shumë