Koha Kalon - Episodi 66

Vendimi i Xhemiles e shqetëson shumë Aliun të cilin e ka pushtuar ndjenja e
xhelozisë dhe kjo ndjenjë po ndikon dhe në marrëdhënien e tij me Karolinën. Ahmeti përballet me Hakanin dhe i kërkon ndihmë për të gjetur vrasësin e nënës së tij. Ajlini po lufton brenda vetes mes ndjenjës që ka për Sonerin dhe xhelozisë ndaj Mesudes. Murati ka filluar të shqetësohet për sjelljen e Ajlinit.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Osmani do të shqetësohet për të atin dhe do të ...më shumë

Aliu shkon të shohë djalin e tij Mustafain në shtëpinë ...më shumë

Berini do t’i kërkojë Hakanit që të pranojë propozimin e ...më shumë

Hakani do të vazhdojë ta ketë të pamundur të gjejë ...më shumë

Martesa e Ajlinit me Muratin është kthyer në një dramë ...më shumë

Selma nuk do të pranojë të kalojë në krye të ...më shumë

Kanë kaluar dy vjet nga ngjarjet e mëdha që ndodhën ...më shumë

Soneri do të largohet nga shtëpia për t’ia shuar të ...më shumë