Koha Kalon - Episodi 67

Peshkatari vendos të njohë Xhemilen me jetën e tij. Ajo përballet me një skenë të
papëlqyer dhe kjo e bën atë që të tërhiqet nga vendimi i saj për t’u martuar. Berini është e shqetësuar për Ahmetin, i cili është në kërkim të hakmarrjes. Karolina e inatosur nxjerr anijen në shitje dhe ky veprim e shkatërron Aliun. Mesude nuk resht së përpjekuri për të bërë për vete Sonerin dhe për t’ia dalë mbanë, përfshin edhe të ëmën. Mësuese Inxhija sëmuret dhe Mete e dërgon në spital. Ekremi mëson se Hakani është larguar me Ahmetin dhe kupton se djali i tij është në rrezik për shkak të urdhrit që ai ka dhënë për të vrarë Ahmetin.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Osmani do të shqetësohet për të atin dhe do të ...më shumë

Aliu shkon të shohë djalin e tij Mustafain në shtëpinë ...më shumë

Berini do t’i kërkojë Hakanit që të pranojë propozimin e ...më shumë

Hakani do të vazhdojë ta ketë të pamundur të gjejë ...më shumë

Martesa e Ajlinit me Muratin është kthyer në një dramë ...më shumë

Selma nuk do të pranojë të kalojë në krye të ...më shumë

Kanë kaluar dy vjet nga ngjarjet e mëdha që ndodhën ...më shumë

Soneri do të largohet nga shtëpia për t’ia shuar të ...më shumë