Koha Kalon - Episodi 69

Xhemilja dhe Karolina i shpëtojnë aksidentit. Ahmeti dhe Hakani mësojnë kush është porositësi i vrasjes së nënës së Ahmetit dhe për Hakanin kjo është shumë e vështirë. Ahmeti qëllon Ekremin, por a arrin ai të shpëtojë? Peshkatari dhe Aliu arrijnë t’i shpëtojnë aksidentit por urrejtja e Aliut nuk mbaron me kaq. Soneri kërcënon Mesuden pas një darke në dukje romantike, për shantazhet dhe sjelljen e saj ndaj Ajlinit. Ahmeti vendos të arratiset dhe shkon të takojë Berinin për t’i dhënë lamtumirën.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Sedati do ta nxjerrë bashkëshorten e tij nga spitali, sepse ...më shumë

Çfarë po ndodh midis Sonerit dhe Ajlinit, ndërkohë që gjendja ...më shumë

Karolina do t’i tregojë të gjithëve të vërtetën e shtrimit ...më shumë

Xhengizi do të marrë vesh të vërtetën rreth Ahmetit, i ...më shumë

Znj. Hasefe është shumë e shqetësuar për gjendjen e Xhemiles ...më shumë

Pasi mëson të vërtetën, Murati do të kërkojë t’i japë ...më shumë

Mesudja do të vazhdojë t’u bëjë shantazh Sonerit dhe Ajlinit, ...më shumë

Jeta e Aliut do të jetë në rrezik dhe vetëm ...më shumë