Koha Kalon - Episodi 70

Murati është i tensionuar sepse sëmundja nuk e lejon të fitojë Ajlinin. Sulejmani
gjen Aliun dhe peshkatarin por Aliu nuk dorëzohet. Ai kërkon të flasë me Xhemilen për të vërtetuar fjalët e peshkatarit se ajo ka hequr dorë nga martesa. Karolina largohet nga shtëpia. Ndërsa Mete i qëndron pranë Inxhisë në momentet e saj të vështira duke luftuar me sëmundjen por bashkëshorti i saj bëhet xheloz për të.

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Osmani do të shqetësohet për të atin dhe do të ...më shumë

Aliu shkon të shohë djalin e tij Mustafain në shtëpinë ...më shumë

Berini do t’i kërkojë Hakanit që të pranojë propozimin e ...më shumë

Hakani do të vazhdojë ta ketë të pamundur të gjejë ...më shumë

Martesa e Ajlinit me Muratin është kthyer në një dramë ...më shumë

Selma nuk do të pranojë të kalojë në krye të ...më shumë

Kanë kaluar dy vjet nga ngjarjet e mëdha që ndodhën ...më shumë

Soneri do të largohet nga shtëpia për t’ia shuar të ...më shumë