Krenari dhe Respekt - Episodi 1

Pasi djalit të vogël të shtëpisë, Emirit, i fillon stazhi në Stamboll, Zelihaja fillon planet për tu larguar.
Por si do të reagojë vjehrri i saj kur ta marrë vesh këtë?
Ajo e bind Hasanin të largohen, duke lënë çdo gjë pas dhe nisen drejt Stambollit. I afërmi i Zelihasë do t’i ndihmojë të ngrenë biznesin e tyre. Çfarë i premton Jiti të ëmës në ditën e tyre të parë në shtëpinë e re?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë