Krenari dhe Respekt - Episodi 10

Njerku i Derjas mundohet ta përdhunojë dhe ajo largohet nga shtëpia. Emiri dhe Jitit i japin atij një mësim të mirë.
Emiri fillon të dyshojë për biznesin e Jitit.
Do të pranojë Emiri ofertën e parë të punës?
Ç’ndodh me Jitit dhe Kybrës?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë