Krenari dhe Respekt - Episodi 11

Kybra iu dha Jitit në shtëpinë e babait të saj.
Gyli i tregon Jitit për grackën që i ngriti Sadullahu gjatë grabitjes së radhës. Si do të reagojë Sibeli kur të mësojë marrëdhënien me Kybrës dhe Jitit?
Emiri fillon punë dhe Jiti vazhdon me planet e tij.
Jiti bie në gjurmët e Namikut. Cili do të jetë fati i tij?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë