Krenari dhe Respekt - Episodi 13

Jiti vë në zbatim planin e tij. Do të rezultojë i suksesshëm?
Kybra nuk ndihet mirë. Ç’po ndodh me të?
Sadullahu niset të vrasë Jitin. Si do ta ndalojë Kybra këtë?
Emiri fillon të dyshojë për dosjet që shefi i tij i dha për shqyrtim. Njerku i Derjas nuk di të ndalet, si do të shkojë puna e saj?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë