Krenari dhe Respekt - Episodi 15

Sibeli fillon të jetojë në hotel me Derjan. Policia gjen kufomën e Kadirit, që varrosi Jiti me shokët.
Emiri fillon të zbulojë të vërtetën e dosjeve që shqyrtoi.
Sadullahu vendos të martojë Kybrën. Kujt i kërkon ndihmë ajo?
Nihati ka prova komprometuese për Jitin. Si vendos të dalë Kybra nga situata? Ç’ka fshehur ajo?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë