Krenari dhe Respekt - Episodi 16

Fotografitë e Jitit bien në duart e Emirit, si shantazh për të hequr dorë nga çështja që po ndjek. Jiti nuk do të pranojë fëmijën e Kybrës. Por ç’do të ndodhë me të, tani që Sadullahu e përzuri nga shtëpia? E vërteta e Kybrës trondit sërish lidhjen e Jitit me Sibelin. Emiri mëson se fëmija i Kybrës jeton ende. Ai vendos ta marrë Kybrën në shtëpi. Derja fillon të hetohet nga policia. Si do të shkojë puna e saj?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë