Krenari dhe Respekt - Episodi 17

Jiti gjen Kybrën në shtëpinë e tij dhe e pret keq këtë gjë. Ç’do të vendosë ai pasi të bisedojë me Emirin?
Kufoma e Kadirit zhduket nga morgu. Ç’telashe të tjera i presin të gjithë? Derja thërritet në hetuesi dhe i duhet të gjejë një avokat. Do të shpëtojë ajo nga kjo situatë?
Kybra dëgjon bisedën e Emirit dhe Jitit, kur ky i fundit pranon se dashuron Sibelin. Si do të reagojnë Kybra dhe Emiri pak këtij lajmi?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë