Krenari dhe Respekt - Episodi 18

Emiri takon Sibelin dhe ia thotë të vërtetat në sy. Sibeli vendos t’i japë një mundësi Borës. Si do të reagojë Jiti për këtë? Nihati vendos t’i marrë dyqanin Sadullahut dhe t’ia japë Jitit. Çfarë masash detyrohet të marrë Sadullahu? A do të mundet t’i përdorë fotografitë e Jitit? Derja jep dëshminë e radhës, por kjo nuk mjafton. Kush e nxjerr përsëri nga situata Derjan?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë