Krenari dhe Respekt - Episodi 19

Sadullahu plagos Jitin dhe ia mbath. Do të shpëtojë Jiti nga plaga e marrë? Kybrës i fillojnë dhimbjet e lindjes dhe niset edhe ajo për në spital. Nihati urdhëron gjetjen e Sadullahut. Ç’planifikon të bëjë ai me të? Sibeli futet në dhomën ku mbahet Jiti dhe i rrëfen ndjenjat.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë