Krenari dhe Respekt - Episodi 2

Hasani bën çmos për t’i rënë në sy Zelihasë dhe mundohet të hapë një argjendari. Emiri fillon stazhin, ndërsa Jiti i kthehet zakonit të tij. Jiti bie në sy të Derjas dhe të Kybrës, ndërsa Emiri i bën përshtypje Sibelit. Sadullahu fillon planin për të mashtruar Hasanin.
Jiti miqësohet me Derjan dhe dy djem nga lagjja.
Jiti sapo kreu krimin e tij të parë, por cilat janë pasojat?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë