Krenari dhe Respekt - Episodi 20

Jiti del nga reanimacioni dhe merr vesh që Sibeli kishte qenë për vizitë. Sibeli ka intervistën e saj të parë të punës. Do ta fitojë ajo punën? Jiti prezantohet aksidentalisht me vajzën e tij. Si do të ndihet kur ta marrë vesh të vërtetën?
Kybra me vetëdije lë vajzën të qajë, që edhe Jiti ta dëgjojë. Do të afrohet ai me të bijën?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë