Krenari dhe Respekt - Episodi 21

Vajza e Kybrës duhet të regjistrohet patjetër në gjendjen civile. Ç’do të bëjë Emiri kur nëpunësi i zyrës të kërkojë emrin e babait të fëmijës? Sadullahu arrin të arratiset duke vrarë të gjithë njerëzit e Nihatit. Çfarë planifikon ai të bëjë me Elifin pasi e rrëmben atë?
Si do të reagojë Jiti në një situatë të tillë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë