Krenari dhe Respekt - Episodi 22

Të gjithë vihen në ndjekje të Sadullahut, pasi mësojnë se ai e rrëmbeu Elifin. Policia bie në gjurmë të Sadullahut, por ai e ka një plan. Ku do ta dërgojë vajzën e vogël? Pasi Kybra flet me të atin, Jiti niset për ta gjetur këtë të fundit. Emiri dëgjon gabimisht bisedën e tyre dhe niset pas Jitit. Do të munden vëllezërit ta gjejnë Sadullahun dhe vajzën?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë