Krenari dhe Respekt - Episodi 23

Emiri dhe Jiti dorëzojnë Sadullahun në polici. Por çfarë i tregon Sadullahu Jitit, që e fut atë në dyshime? Kybra shkon në komisariat dhe takohet me të atin. Do ta kallëzojë ajo Sadullahun? Marrëdhënia mes Jitit dhe Sibelit vazhdon të jetë e distancuar. Si do ta presë Sibeli lajmin që Jiti është larguar nga shtëpia? Sadullahun e rrëmbejnë nga burgu njerëzit e Nihatit. Ç’do të bëjë Jiti me të?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë