Krenari dhe Respekt - Episodi 24

Gyli merr bllokun e Nihatit nga kasaforta e tij dhe ia çon Jitit. Me ç’të vërteta do të përballet ky i fundit kur ta lexojë? Sibeli shkon të takojë Jitin në shtëpinë e tij të re. Ata më në fund kanë mundësinë të bisedojnë. Ç’do të ndodhë mes të dyve? Kybra mëson se nuk përfiton asgjë nga pasuria e të atit. Kujt i përket pasuria tashmë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë