Krenari dhe Respekt - Episodi 25

Pas bisedës me Derjan, Kybra vendos të kërkojë punë për veten e saj. Ajo gjen një pozicion që mund të punojë që në shtëpi. Por si do ta presë Emiri këtë lajm?
Situata në lagje është e rënduar për Kybrës, për shkak të gjendjes së saj dhe Emiri ka një propozim për të. Do të jetë Kybra dakord? Jiti përballem me Nihatin. Ç’rrjedhë do të marrin gjërat?
Kybra dhe Sibeli shpërthejnë keq ndaj njëra-tjetrës. Cila prej tyre ka të drejtë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë