Krenari dhe Respekt - Episodi 26

Nihati kërkon të gjejë fotokopjet e bllokut të tij dhe vendos të përdorë Selimin kundër Jitit.
Jiti mendon të hapë kompaninë e tij dhe i propozon Derjas të punojë me të. Si do të reagojë Selimi ndaj këtyre vendimeve? Kybra gjen një shtëpi të vjetër me qira për vete dhe për vajzën, duke shitur kujtimin më me vlerë të së ëmës. Po merr ajo vendimin e duhur?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë