Krenari dhe Respekt - Episodi 27

Pasi Elifi sëmuret keq në shtëpinë e re nga i ftohti, Kybra vendos të martohet me Emirin zyrtarisht.
Si do të reagojë Jiti kur të marrë vesh këtë lajm? Ç’ndodh mes tij dhe Selimit?
Jiti shkon në një drekë me Nihatin dhe pronarin e Emirit. Ky i fundit e zbulon këtë gjë rastësisht.
Do të përballet Emiri me ta? Ç’vendime do të marrë ai?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë